Top
Om TH-Helse - TH-Helse
3169
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-3169,mkdf-bmi-calculator-1.0,mkd-core-1.1,wellspring-ver-1.4,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-slide-from-top,mkdf-dark-header,mkdf-header-style-on-scroll,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-header-standard-border-disable,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Om TH-Helse

Hvem er vi og hvad kan vi?

Om TH-Helse

Jeg hedder Tania Andersen. Jeg er 52 år og dansk gift.
Det hele startede med at jeg i 2005 tog et kursus i massage i Thailand, og siden er det blevet til 5 andre kurser, senest et i december 2016. Alle kurser er relateret til at opnå bedre fysisk velvære for både kvinder og mænd.
Jeg havde for ti år siden haft en klinik som hed ”Tania Shop”, hvor jeg arbejdede med de samme emner som i TH Helse. Jeg har arbejdet med massage og ansigtsbehandling i 10 år.
Thaimassage er specielt velegnet til at løsne spændte muskler op. Mange kunder har med traditionel thaimassage gennem årene fået løst problemer relateret til muskler og sener som har generet dem gennem flere år.
Specielt vil jeg gerne anbefale en ny teknik som jeg har lært i december 2016. Det er et mix af traditionel thaimassage og thai fysioterapi. Den afhjælper problemer på nænsom og effektiv vis. Siden december 2016 har jeg kun haft meget tilfredse kunder med denne teknik.
Jeg glæder mig til at se Jer som kunder i min klinik.

Lotus flower

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk